Sherpa's diensten

Sherpa's diensten

Innovatieve personeelsconcepten

Sherpa biedt innovatieve personeelsconcepten

Sherpa International Force biedt een flexibele personeelsinzet voor opdrachtgevers in de sectoren productie, logistiek, agri en food. Het werven en selecteren van haar medewerkers doet Sherpa International Force vanuit Polen. In Polen heeft Sherpa 4 eigen kantoren in Opole, Torun, Rzeszów en Lubliniec. En daarnaast een recruiter die werkzaam is vanuit Nederland.

Sherpa ontzorgt

Sherpa heeft zeer goede en uitgebreide faciliteiten op het gebied van huisvesting (met Stichting Normering Flexwonencertificaat), vervoer en welfare voor haar internationale medewerkers.  Jij als klant kan je hierdoor volledig richten op de kernactiviteiten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sherpa optimaliseert

Sherpa optimaliseert desgewenst ook de inzet van verschillende medewerkerpopulaties die zijn ingehuurd. Hierbij focussen wij ons op het verbeteren van de multi-inzetbaarheid van medewerkers en een optimale medewerkermix binnen arbeidsprocessen. Doel hierbij is het terugdringen van de diversiteit aan ingehuurde mensen zodat met minder mensen meer werk verricht kan worden.

Gezamenlijke dienstverlening met In Person

Naast de dienstverlening die Sherpa zelfstandig aanbiedt werken we ook nauw samen met In Person. Vanaf medio 2016 is Sherpa onderdeel van In Person. In Person is landelijk actief met een netwerk van 60 vestigingen waarvoor jaarlijks ruim 20.000 uitzendkrachten actief zijn bij opdrachtgevers als PostNL, DHL, RAI Amsterdam. In Person behoorde zowel in 2014 als in 2015 tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).